Zelí vhodné při zabíjačce

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpálíme sádlo. Přidáme na kostky nakrájené maso, na kolečka nakrájenou cibuli, zpěníme, zasypeme paprikou, přidáme jalovec, kmín, zalijeme vývarem z jaternic a dusíme doměkka asi 20 minut.
  • 2
    Zelí scedíme, vylijeme ho do hrnce, přidáme prolisovaný česnek, mátu, na kolečka nakrájenou feferonku, osolíme, opepříme, zalijeme slivovicí a ještě chvilku povaříme, asi 10 minut. Chvilku před dokončením vaření posypeme zelí majoránkou a dochutíme citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.