Zelná polévka dietní

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
85 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkové zelí nakrájíme na nudličky, omytá rajčata na kostičky, papriky bez jádřinců ma slabé proužky, řapíkatý celer a cibuli nadrobno, mrkev na kolečka, pažitku posekáme na jemno.
  • 2
    Všechnu zeleninu nasypeme do hrnce, zalijeme zeleninovým vývarem z kostky, ochutíme solí, pepřem a vaříme do měkka přibližně půl hodiny.
  • 3
    Do polévky nasypeme posekanou pažitku, podle potřeby dochutíme polévkovým kořením a ještě teplou ji podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.