Zelňačka po židovsku

150 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1557 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
143 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kosti vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou a uvaříme vývar. Potom kosti vybereme.
  • 2
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a v hrnci s osolenou vodou uvaříme doměkka. Uvařené scedíme.
  • 3
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na kousky a v pánvi na rozpáleném sádle osmažíme dozlatova. K cibuli přidáme na malé kousky nakrájené maso, opečeme, posypeme moukou, zamícháme, přidáme mletou papriku a vše vysypeme do vývaru. Zelí nakrájíme a také ho vložíme do vývaru, který vaříme přibližně 120 minut.
  • 4
    Před dovařením dochutíme soli, pepřem, přidáme uvařené brambory a chvilku povaříme.
  • 5
    Hotovou zelňačku rozdělíme na hluboké talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.