Zelné karbanátky
60 min.
Ingredience
- 400gramůZelí bílé - sterilizované
- 30gramůSádlo škvařené
- 1kusCibule
- 300gramůMaso mleté - mix
- 2kusyVejce slepičí
- 9gramůSůl
- 6gramůPepř černý mletý
- 200gramůStrouhanka
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Sterilované zelí pokrájíme na drobnější kousky a necháme podusit na pánvi. Na jiné pánvi osmahneme na sádle cibuli nakrájenou nadrobno. Do mísy vložíme mleté maso, přidáme vejce, smaženou cibuli a zelí, osolíme, opeříme a důkladně prohněteme. Z hmoty vytvoříme menší karbanátky, které obalíme ve strouhance a osmažíme dozlatova v rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.