Zelné listy s husí nádivkou
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
11 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Hlávku zelí omyjeme, odloupneme povadlé listy, vybereme šest větších zdravých listů, spaříme je v horké vodě a necháme okapat. Dalších šest listů nakrájíme nadrobno, cibuli také nadrobno, vložíme do mísy, přidáme dušenou rýži, bešamel a paštiku z husích jater. Přidáme ještě vejce a vše spolu důkladně promícháme. Dochutíme solí a pepřem. Tuto nádivku rovnoměrně rozdělíme na zelné listy, zabalíme do závitků a ovážeme gázou. Závitky nepřevazujeme nití, rozřízly by se. Závitky vložíme do osolené vroucí vody a vaříme 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.