Zelné lívanečky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
386 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kysané zelí scedíme, nadrobno nakrájíme a vysypeme do mísy.
  • 2
    V mléce rozšleháme vejce, sůl, pepř,a kmín. Směs přilijeme k zelí a přidáme tolik mouky s práškem do pečiva, aby vzniklo řidší těsto jako na lívance. Nakonec vmícháme rozetřený česnek.
  • 3
    Na lívanečníku nebo na pánvi s trochou oleje pečeme z těsta lívanečky.
  • 4
    Můžeme podávat teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.