Zelné závitky s mletým králičím masem

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
14 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
9 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme náplň: Mleté maso našleháme se 2 lžícemi vody, vložíme namočené vymačkané žemle, osolíme, opepříme, přidáme petrželku, vejce, drobně nakrájenou předem osmaženou cibulku, zahustíme strouhankou a vychladíme.
  • 2
    Hlávkové zelí rozebereme na jednotlivé listy, které spaříme vroucí vodou. Žebra na listech rozklepneme a naplníme je připravenou směsí. Svineme, převážeme nití a urovnáme na vymaštěný pekáč. Závitky na povrchu omastíme zbytkem tuku a během pečení podlijeme horkou vodou. Ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.