Zelné závitky se špenátem

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
11 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté zelné listy spaříme vroucí vodou a odkrojíme žebra. V kastrole na oleji orestujeme očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu a špenátové listy. Zvlášť orestujeme omytá, osolená a nadrobno nakrájená kuřecí prsa. Vše promícháme s vařenou nebo dušenou rýží a podle potřeby přisolíme a opepříme. Náplň opatrně zabalíme do zelných listů. Listy urovnáme do pekáčku, podlijeme vodou, přidáme máslo a pečeme asi 15 minut ve středně vyhřáté troubě. Můžeme podávat s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.