Zelný přílohový salát

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
73 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme ji nadrobno.
  • 2
    Nakrájené zelí a cibuli vložíme do hrnce s vařící vodou a necháme přibližně 2 až 3 minuty vařit. Psk vodu z hrnce slijeme.
  • 3
    V deci studené vody rozmícháme ocet, cukr a sůl, směs vmícháme k zelí s cibulí a vše a necháme alespoň 10 minut proležet.
  • 4
    Dochucené zelí promícháme s trochou oleje, dle potřeby ještě opepříme a osolíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.