Zelný salát s ananasem a hroznovým vínem

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
81 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
851 mg
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kysané zelí nadrobno nakrájíme, hroznové víno omyjeme a zbavíme zrnek, ananas oloupeme a dužinu nakrájíme na plátky. 2 plátky ananasu necháme stranou a zbylé nakrájíme na kostičky. Vše promícháme v míse.
  • 2
    Rozšleháme víno, med a olivový olej, osolíme a opepříme. Vmícháme do salátu.
  • 3
    Před podáváním necháme salát asi 20 minut rozležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.