Zelný salát s celerem a vejci

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
25 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, nakrájíme na čtvrtky. Celer uvaříme do měkka, necháme zchladnout, oloupeme. Zelí očistíme, zbavíme zvadlých listů, odstraníme košťál a zelí pokrájíme najemno. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, nakrájíme na kostičky. Sýr a očištěný křen jemně nastrouháme, česnek prolisujeme.
  • 2
    V míse smícháme majonézu se solí, pepřem, kysanou smetanou a česnekem. Přidáme všechny ostatní suroviny, opatrně zamícháme a vychlazené podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.