Zelný salát s červenou řepou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkové zelí nakrájíme na hrubší nudličky, osolíme, promícháme a necháme uležet.
  • 2
    Nakládanou červenou řepu scedíme, nakrájíme nadrobno, oloupané jablko bez jádřince nastrouháme nahrubo.
  • 3
    Do misky se zelím přisypeme jablko, řepu, přidáme nízkotučný jogurt, trochu hořčice, lžíci majonézy, okořeníme mletým pepřem a důkladně promícháme. Salát necháme uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.