Zelný salát s chilli

30 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
76 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí omyjeme, oloupeme vrchní listy, rozkrojíme, vyřízneme košťál a zbytek nakrouháme nebo nakrájíme na tenké proužky. Zelí vsypeme do salátové mísy a přisypeme nadrobno nasekanou chilli papričku. Vodu smícháme s octem, přidáme cukr, sůl, zamícháme, přilijeme kečup a vzniklou zálivkou zalijeme zelí v míse. Důkladně promícháme, opepříme, podle chuti dochutíme cukrem a solí a salát necháme chvíli uležet.
  • 2
    Salát je vhodný ke grilovaným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.