Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
20 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
9 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 12 žloutky z uvařených vajec utřeme s olejem a citronovou šťávou. Osolíme, opepříme, přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a vše promícháme.
- 2Očištěné hlávkové zelí nakrouháme a smícháme s oloupanými, jádřinců zbavenými jablky nakrájenými na kostky. Vmícháme připravenou zálivku a salát necháme chvíli odležet.
- 3Před podáváním do salátu přidáme omyté hroznové víno.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.