Zelný salát s jablky a hroznovým vínem

20 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
9 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    2 žloutky z uvařených vajec utřeme s olejem a citronovou šťávou. Osolíme, opepříme, přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a vše promícháme.
  • 2
    Očištěné hlávkové zelí nakrouháme a smícháme s oloupanými, jádřinců zbavenými jablky nakrájenými na kostky. Vmícháme připravenou zálivku a salát necháme chvíli odležet.
  • 3
    Před podáváním do salátu přidáme omyté hroznové víno.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.