Zelný salát s jablky a ořechy

20 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
179 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné hlávkové zelí nakrájíme na nudličky a vsypeme do mísy. Přidáme omytá, na hranolky nakrájená jablka zbavená jádřinců, nasekaná ořechy a nakrájenou řeřichu.
  • 2
    Z octa a olivového oleje umícháme zálivku, podle chuti osolíme, opepříme a osladíme. Nalijeme na salát a zlehka promícháme.
  • 3
    Před podáváním necháme salát chvíli uležet v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.