Zelný salát s jablky a vínem

20 min.
Česká republika
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
58 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté červené zelí nakrouháme na nudličky.
  • 2
    Spaříme vroucí vodou a necháme okapat a vychladnout.
  • 3
    V octu rozpustíme tablety Diachromu, přidáme olej, sůl a 100ml studené vody.
  • 4
    Zálivku zamícháme.
  • 5
    Kuličky vína rozpůlíme, oloupané jablko nastrouháme a vše přidáme k zelí, které vychladlo.
  • 6
    Zalijeme zálivkou, promícháme a dáme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.