Zelný salát s jablky a vínem
20 min.
Ingredience
- 100mililitrůVoda pitná
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 5kusůDiachrom
- 0,5lžičkaSůl
- 200gramůHroznové víno
- 500gramůZelí hlávkové červené
- 1lžíceOlej stolní
- 1kusJablka
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
58 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Omyté červené zelí nakrouháme na nudličky.
- 2Spaříme vroucí vodou a necháme okapat a vychladnout.
- 3V octu rozpustíme tablety Diachromu, přidáme olej, sůl a 100ml studené vody.
- 4Zálivku zamícháme.
- 5Kuličky vína rozpůlíme, oloupané jablko nastrouháme a vše přidáme k zelí, které vychladlo.
- 6Zalijeme zálivkou, promícháme a dáme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.