Zelný salát s majonézou
25 min.
Ingredience
- 2lžíceMajonéza
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaCukr krupice
- 400gramůZelí hlávkové bílé
- 2kusyJablka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Očištěné zelí a oloupaná jablka nakrájíme na jemné nudličky a dáme do mísy.
- 2Smícháme majonézu, ocet, cukr, pepř a sůl a nalijeme na zelí s jablky. Salát promícháme a necháme chvíli proležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.