Zelný salát s mrkví a jogurtem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí nakrájíme na slabší nudličky, očištěnou mrkev nastrouháme nahrubo, pažitku s petrželkou posekáme na jemno.
  • 2
    Takto připravené zelí vsypeme do misky, promícháme se solí a necháme uležet.
  • 3
    Do nízkotučného jogurtu přimícháme strouhanou mrkev, petrželku, pažitku, okyselíme octem, přidáme trochu cukru, mletý pepř, důkladně promícháme. Jogurtovou zálivkou zalijeme zelí v misce, promícháme a dáme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.