Zelný salát s nektarinkou
20 min.
Ingredience
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 1kusNektarinka
- 3lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 2lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceOcet jablečný
- 1,5lžičkyCukr krupice
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
1 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
13 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Opláchneme zelí, usušíme ho, nakrájíme na nudličky. Nektarinku oloupeme, odstraníme pecku, nakrájíme na plátky. Oloupeme a nasekáme nadrobno cibuli. Dáme vše do mísy a promícháme.
- 2Z nízkotučné smetany, octa a petrželky připravíme dresink, který dochutíme cukrem a pepřem. Zamícháme ho do salátu a chladíme alespoň 2 hodiny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.