Zelný salát se sušeným ovocem

13 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
28 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
8 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkové zelí očistíme, jemně nakrouháme, dáme do misky. Přidáme nakrájené hrozinky, vypeckované švestky a datle. Vše pokapeme olejem, citronovou šťávou, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Misku se salátem necháme odležet nejméně 60 minut.
  • 2
    Nasekané, solené mandle opražíme v suché pánvi a vmícháme je do salátu.
  • 3
    Salát rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.