Zelný salát se sýrem a hrozny
20 min.
Ingredience
- 1lžíceKopr čerstvý
- 125mililitrůOlej olivový
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 200gramůHroznové víno
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaTymián sušený
- 150gramůZelí hlávkové bílé
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
- 0,5lžíceCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
42 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Smícháme 65 ml oleje, citronovou šťávu, cukr, tymián, zamícháme a odložíme. Pak smícháme nasekané zelí a hrozny. Plátky sýru na zbytku oleje osmažíme po obou stranách.
- 2Salát servírujeme se sýrem navrchu, zálivkou a koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.