Žemle Lox Bagel s marinovaným lososem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
19 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
6 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lučinu v misce rozetřeme s mlékem na jemný krém, ochutíme solí, pepřem, přidáme pažitku a citronovou šťávu, případně špetku strouhané citronové kůry.
  • 2
    Žemly překrojíme na polovinu, na spodní část rozetřeme ochucenou lučinu, poklademe salátem a vložíme na kousky nakrájeného lososa. Zakryjeme vrchní částí bagety a ihned podáváme.
  • 3
    Marinovaný graved lax losos [53430]:
  • 4
    Kopr nadrobno nasekáme, smícháme s cukrem, solí a pepřem. Směs rozprostřeme na celý filet lososa. Z citronu a pomeranče oloupeme kůru a dužinu pokrájíme na tenké plátky. Naskládáme na maso, odložíme do lednice a necháme marinovat minimálně 6 hodin.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.