Ženevská bramborová polévka
50 min.
Ingredience
- 1,5litryVoda pitná
- 4kusyBrambory
- 300gramůFazolové lusky zelené
- 4kusyRajčata
- 3lžíceOlej rostlinný
- 80gramůTěstoviny vařené (průměr)
- 1lžičkaSůl
- 0,25kusDýně
- 1lžíceBazalka
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
9 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce vsypeme očištěné, na poloviny nakrájené fazolky, zalijeme vodou a vaříme do poloměkka. Přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, nakrájenou dužinu z dýně a sůl. Nakonec přidáme oloupaná, na dílky nakrájená rajčata. Vše uvaříme doměkka.
- 2K zelenině vmícháme uvařené těstoviny, na oleji osmažený, nasekaný česnek, nasekanou bazalku a nastrouhaný sýr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.