Ženevská bramborová polévka

50 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
9 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vsypeme očištěné, na poloviny nakrájené fazolky, zalijeme vodou a vaříme do poloměkka. Přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, nakrájenou dužinu z dýně a sůl. Nakonec přidáme oloupaná, na dílky nakrájená rajčata. Vše uvaříme doměkka.
  • 2
    K zelenině vmícháme uvařené těstoviny, na oleji osmažený, nasekaný česnek, nasekanou bazalku a nastrouhaný sýr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.