Zimní salát s ořechy

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Černou ředkev očistíme, oloupeme, nastrouháme, trochu prosolíme v misce a necháme 10 minut odležet. Mezitím oloupeme a nastrouháme mrkev, pórek nakrájíme na kolečka, nahrubo posekáme vlašské ořechy a prolisujeme česnek. Po 10 minutách ředkev důkladně vymačkáme a přendáme do větší mísy, do které přidáme ostatní připravené suroviny a zcezenou sterilovanou červenou řepu. Pomocí salátových lžic směs promícháme a nadýcháme. Na dresink smícháme v misce ocet, pepř, sůl a po troškách metlou vmícháme olej. Dresinkem těsně před podáváním zalijeme salát a posypeme slunečnicovými semínky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.