Žitné tagliatelle na houbách

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
22 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné houby nakrájíme na slabé plátky a dáme stranou. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme najemno nasekaný česnek a chilli, pomalu necháme zesklovatět. Přidáme hříbky, posypeme je nadrobno nasekanou petrželkou a tymiánem a podusíme 10 minut.
  • 2
    Přidáme smetanu a 1 velkou lžíci vody, ve které se vařily těstoviny, a zredukujeme. Těstoviny uvaříme a scedíme, když jsou „al dente", dovaříme je na pánvi s omáčkou, nakonec přisypeme sůl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.