Znojemský hovězí guláš

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
10 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli očistíme a nakrájíme na drobno. V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm osmažíme do světležluta.
  • 2
    Maso očistíme, nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli a zprudka opečeme. Opečené maso zaprášíme paprikou, promícháme, přidáme ostatní koření, osolíme a podlijeme. Dusíme do měkka. Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, podlijeme a povaříme.
  • 3
    Na samý konec vaření přidáme do guláše 4 znojemské okurky rozkrájené na drobno nebo nastrouhané a krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.