Žralok s pomerančem

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1916 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
67 g
Sacharidy
298 g
Vláknina
61 g
Cukr
235 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na marinádu smícháme olivový olej, šťávu z citronu a pomeranče, česnek. Dochutíme pepřem a solí. Plátky žraloka v marinádě několikrát obrátíme, aby se dobře pokryly, a necháme je 1 hodinu marinovat v chladničce .
  • 2
    Smícháme nakrájené pomeranče, olivový olej, bazalku, podle chuti sůl a pepř a vytvoříme pomerančovou oblohu.
  • 3
    Žraloka vyjmeme z marinády (tu nevyléváme) a rybu 5 minut z každé strany grilujeme 7 cm pod horkým grilem, jednou či dvakrát ji během grilování potřeme marinádou. Servírujeme obloženou ochucenými pomeranči.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.