Ztracená vejce v rajčatech

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
22 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata rozkrojíme a vydlabeme. Vejce rozklepneme do vařící osolené a okyselené vody a uvaříme. Šunku nakrájíme na jemné nudličky a opražíme.
  • 2
    Do vydlabaných rajčat vložíme lžičku šunky, na ni položíme ztracené vejce, přelijeme bešamelem, posypeme nasekanou petrželkou a prohřejeme.
  • 3
    Podáváme s plátky veky osmaženými na másle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.