Zvěřina s fazolovými lusky

140 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
24 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso umyjeme, nakrájíme na plátky, které spolu s játry a cibulí na sádle zprudka orestujeme. Přidáme sladkou papriku, zalijeme 0,4 dl vody a necháme projit varem.
  • 2
    Po krátkém vaření přidáme fazolové lusky. Pod poklici, za občasného podlévaní hovězím vývarem dusíme přibližně 60 minut.
  • 3
    Do poloměkkého masa přidáme kečup, koření, sójovou omáčku, pepř, cukr a pokračujeme dušením dalších 60 minut.
  • 4
    Na závěr vaření dochutíme citrónovou šťávou a solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.