Zvěřina s fazolovými lusky
140 min.
Ingredience
- 0,5kilogramJelení maso
- 0,5kilogramJátra vepřová
- 2kusyCibule
- 4lžičkyPaprika červená
- 2litryVývar z hovězích kostí
- 3lžíceKečup ostrý
- 4lžíceKari koření
- 2lžíceOmáčka sójová
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 2lžičkySůl
- 1lžíceCukr krupice
- 1kusCitrony
- 2lžíceSádlo vepřové škvařené
- 1kilogramFazolové lusky zelené
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
24 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Maso umyjeme, nakrájíme na plátky, které spolu s játry a cibulí na sádle zprudka orestujeme. Přidáme sladkou papriku, zalijeme 0,4 dl vody a necháme projit varem.
- 2Po krátkém vaření přidáme fazolové lusky. Pod poklici, za občasného podlévaní hovězím vývarem dusíme přibližně 60 minut.
- 3Do poloměkkého masa přidáme kečup, koření, sójovou omáčku, pepř, cukr a pokračujeme dušením dalších 60 minut.
- 4Na závěr vaření dochutíme citrónovou šťávou a solí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.