Zvěřinová řezanka

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
629 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
35 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
288 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso ze srnčí kýty i maso z kančí kýty nakrájíme na menší kousky, posypeme mletým jalovcem, novým kořením, solí, pepřem, tymiánem, šalvějí, koriandrem, přidáme bobkový list, mletou sladkou i pálivou papriku, polijeme olejem, promícháme a necháme uležet nejlépe přes noc. Druhý den maso vložíme do rozpálené pánve, zprudka orestujeme, podlijeme troškou vody, dodusíme do měkka. Průběžně podléváme vodou, ale jen tak, aby se maso nepřipalovalo.
  • 2
    Hotový pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.