Zvěřinové klobásy smažené se zeleninou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
25 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule nakrájíme na čtvrtky, česnek prolisujeme, papriku očistíme, odstraníme semínka a nakrájíme na nudličky, očištěné houby nakrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Klobásy smažíme na sádle ze všech stran dozlatova, poté vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku dáme cibuli, česnek, zarestujeme, přimícháme houby, papriku a smažíme, až houby změknou. Poté přilijeme víno, vývar, marmeládu, sůl, pepř a na mírném plameni přivedeme k varu. Do omáčky vlijeme solamyl, který jsme rozmíchali ve 2 lžících vody. Dobře promícháme a povaříme, až omáčka zhoustne. Na závěr do omáčky vrátíme klobásy a dusíme zhruba 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.