Zvěřinové knedlíky

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
19 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, scedíme a necháme vychladnout. Kančí plec vykostíme a nakrájíme na drobné kostičky, stejně jako cibuli.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, sůl, pepř, mouku a orestujeme. Poté zalijeme vývarem a dusíme, až je maso měkké a vývar zcela vydušený.
  • 3
    Brambory oloupeme, umeleme, přidáme mouku, krupici, vejce, sůl a vypracujeme hladké tuhé těsto. Vyválíme 0,5 cm silný plát, vykrajujeme čtverce, plníme vychladlou masovou směsí, kterou do masa zabalíme a utvoříme knedlíky, které vkládáme do vroucí osolené vody a vaříme zhruba patnáct minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.