Zvěřinové krokety

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1519 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
140 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
481 mg
Cukr
582 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátý tuk přisypeme mouku a připravíme světlou jíšku.
  • 2
    Přiléváme mléko a za stálého míchání jíšku povaříme dohusta.
  • 3
    Nakrájené houby a petrželku podusíme na másle, přidáme do bešamelové omáčky.
  • 4
    Osolíme a opepříme mletou zvěřinu se žloutky. Zamícháme mouku a vytvoříme malé krokety, které obalujeme v mouce, rozšlehaném bílku a ve strouhance.
  • 5
    V oleji smažíme dozlatova. Podáváme s připravenou žampionovou omáčkou

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.