Zvěřinové placičky na grilu
23 min.
Ingredience
- 600gramůJelení plec
- 2kusyVejce slepičí
- 100mililitrůVíno červené
- 1kusCibule
- 3lžíceStrouhanka
- 60mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
609 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Jelení plec nakrájíme a umeleme s cibulí. Do směsi vmícháme vejce, víno, rajčatový protlak, sůl, pepř, strouhanku a řádně promícháme. Směs necháme pod fólií alespoň hodinu v chladničce.
- 2Z hmoty tvarujeme malé placičky, vložíme na gril a během grilování potíráme pivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.