Zvěřinový guláš trojbarevný

120 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
20 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí, kančí a jelení maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, rajčata spaříme, oloupeme, pokrájíme na kostičky, papriky bez jádřinců na slabé proužky.
  • 2
    V hrnci rozpustíme sádlo, přisypeme cibuli, osmažíme do zlatova, přidáme všechno maso, orestujeme, osolíme, opepříme, okmínujeme, podlijeme pivem, dolijeme vodu tak, aby maso bylo celé ponořené, dusíme téměř do měkka. Následně přidáme rajčata, papriky, česnek, posypeme mletou paprikou, provaříme, zahustíme instantní jíškou a dodusíme.
  • 3
    Guláš rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.