- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- dudlik
dudlik
Hodnost: | Jen se vezu (39.8% ze 100) |
---|---|
Narozen: | 01.01.1913 |
Členem od: | 15.09.2013 |
Oblíbené jídlo: hranolky
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1034x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 2x | Zpráva pro dudlik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 17x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1034Parmice červená s těstovinami
Do velkého kastrolu dáme plátky červené parmice. Nalijeme do něj víno, přidáme nasekanou šalotku, citronovou kůru a šťávu, česnek, muškátový oříšek a ančovičky. Osolíme, opepříme, zakryjeme...
víceRyba v ostré sečuánské omáčce
Omyjeme kapra a necháme okapat. Uděláme šikmo po obou stranách několik hlubokých zářezů, potřeme kapra po obou stranách sójovou omáčkou a rýžovým vínem. Dáme na mísu, přikryjeme a necháme...
víceBucaniere spaghetti
Mouku osolíme a opepříme a 25 g vysypeme na mělký talíř. V mouce obalíme plátky ryb. Rozpustíme máslo v zapékací míse. Přidáme pokrájené šalotky, česnek, pokrájenou mrkev a pórek a smažíme 10...
víceParmice červená s amarettem
Do mělké mísy nasypeme mouku, kterou osolíme a opepříme. Plátky ryb vtlačíme z obou stran do mouky, aby se obalily. Rozpustíme na pánvi máslo a osmahneme porce ryb, dokud nezhnědnou. Přidáme...
víceMořský okoun pečený
Z ryby seškrábeme šupiny a odřízneme ostré ploutve. Po obou stranách několikrát úhlopříčně nařízneme. Promyjeme a osušíme. Do břišní dutiny dáme po snítce rozmarýnu a několik plátků citronu....
víceMořský jazyk na marsale
Do velkého hrnce dáme vodu, oloupanou a přepůlenou cibuli, oškrábanou a přepůlenou mrkev, rybí kosti a kůži a bobkové listy a přivedeme do varu. Zmírníme plamen a povaříme směs hodinu, poté...
víceRyba na zázvorém másle
Ryby omyjeme a osušíme. V misce promícháme rozetřený česnek, koriandr, citronovou kůru a polovinu dávky soli a pepře. Směsí vyplníme břišní dutinu všech ryb. Ryby potřeme olejem, osolíme a...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 2Zapečené lilky s parmezánem
Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách...
víceSmažené bramborové hranolky
Oloupané brambory nakrájíme na hranolky dlouhé asi 4cm a široké asi 1cm. Propláchneme je ve studené vodě, necháme okapat a usmažíme v horkém tuku dozlatova. Po vyjmutí z tuku a po okapání...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
4 65 min Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele