Vánoce a Velikonoce
Vánoce i Velikonoce jsou obdobím, kdy domácnosti provoní čerstvé pečivo. Na Vánoce se peče především mnoho druhů cukroví a tradiční vánočka, na Velikonoce pak bochánek nebo věnec, beránek a také Jidáše.
Kuchařská škola
Vánoce nejsou jen dárky pod stromečkem, rybí polévka, kapr a bramborový salát – k Vánocům patří i různé druhy vánočního cukroví a vánočka. V obchodech je vánoční pečivo k dostání ve stále větším výběru, ale vůni a chuti domácího se nic nevyrovná.
Velikonoce máme spojené především s koledováním, vařenými a barvenými vajíčky a mnoha dalšími lahůdkami. I k Velikonocům ale neodmyslitelně patří různé druhy pečiva – beránek, mazanec a často i různé cukroví.
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.