Bonbóny a pralinky
Bonbon je cukrovinka, pocházející z Francie, kde se poprvé objevila v 17. století. Výroba bonbónů zaznamenala velký vývoj po druhé světové válce a postupně se začaly vyrábět v mnoha druzích.
Pralinky jsou velmi chutné sladké čokoládové plněné bonbóny. Pravděpodobně nejznámější jsou belgické pralinky, ale vyrábí se prakticky po celém světě a můžete si je dokonce připravit i sami doma.
Kuchařská škola
Bonbóny jsou k dostání mnoho druzích, některé z nich si doma můžete připravit také. Nejjednodušší na domácí výrobu jsou zcela jistě bonbóny želatinové, které můžete mít v různých příchutích a barvách.
Pralinky jsou nejchutnější čokoládové plněné bonbóny. Nemusíte si je kupovat - vynikající pralinky si můžete připravit i sami doma. Stačí k tomu kvalitní čokoláda, ingredience na náplň podle vaší chuti a formičky.