Aigo boulido
25 min.
Ingredience
- 6stroužkůČesnek
- 0,5litrVoda pitná
- 2lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 0,33kusBobkový list
- 1kusŠalvěj čerstvá
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4krajíceChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Česnek oloupeme, zelený klíček vyjmeme a stroužky asi 15min povaříme v půllitru osolené vody. Odstavíme, přidáme šalvějové lístky, bobkový list a necháme několik minut louhovat.
- 2Mezitím plátky chleba ogrilujeme.
- 3Do každého talíře dáme polévkovou lžíci oleje, rozdělíme vývar a plátky chleba a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.