Aliotta
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůPetržel - nať
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 400gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžíceCitronová šťáva
- 2stroužkyČesnek
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
609 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný česnek, zalijeme vodou, osolíme a opepříme.
- 2Potom přidáme na kusy nakrájené rybí filé, petrželku a vše vaříme mírným varem.
- 3Maso vyjmeme, ponecháme na teple a polévku odstavíme z ohně. Přilijeme žloutky rozkvedlané v trošce vývaru a citronovou šťávu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.