Alpské brambory
20 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
15 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce s kmínem téměř doměkka.
- 2Prochladlé brambory oloupeme a nákrájíme na plátky.
- 3Oloupanou a nakrájenou cibuli osmažíme v hlubší pánvi na oleji do sklovita.
- 4Přidáme brambory, sůl a pepř a opečeme je za stálého obracení asi 10 minut do křupava.
- 5Sýr nastrouháme na hrubém struhadle.
- 6Pánev s bramborami stáhneme z ohně a přidáme strouhaný sýr, kmín, majoránku a sekanou pažitku.
- 7Vše promícháme a hned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.