Alpské brambory

20 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
15 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce s kmínem téměř doměkka.
  • 2
    Prochladlé brambory oloupeme a nákrájíme na plátky.
  • 3
    Oloupanou a nakrájenou cibuli osmažíme v hlubší pánvi na oleji do sklovita.
  • 4
    Přidáme brambory, sůl a pepř a opečeme je za stálého obracení asi 10 minut do křupava.
  • 5
    Sýr nastrouháme na hrubém struhadle.
  • 6
    Pánev s bramborami stáhneme z ohně a přidáme strouhaný sýr, kmín, majoránku a sekanou pažitku.
  • 7
    Vše promícháme a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.