Americký krevetový salát

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
12 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na kroužky, sterilovanou kapii nakrájíme na proužky, olivy necháme okapat a rozpůlíme je. Rajčata spaříme, oloupeme, odstraníme jádra, dužinu nakrájíme na tenké proužky. Nakrájenou zeleninu přidáme ke krátce povařeným krevetám a necháme vychladnout.
  • 2
    Kopr opláchneme, osušíme a nasekáme na jemno. Olej, ocet, sůl a pepř dobře promícháme, nakonec přidáme kopr.
  • 3
    Vychlazenou směs krevet smícháme s proužky rajčat, přelijeme dresinkem a necháme v lednici odležet minimálně 15 minut.
  • 4
    Ozdobíme sekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.