Arabská kuřecí polévka

75 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
32 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer, mrkev a petržel omyjeme, oškrábeme, nakrájíme na malé kousky. Zeleninu vložíme společně s kuřecími kostrami do většího hrnce s vodou, přivedeme k varu a 50 minut vaříme. Pak z polévky vyjmeme kosti, za stálého míchání přidáme světlou jíšku z mouky a másla. Přisypeme rýži a vaříme dalších 5 minut do měkka. Polévku nakonec důkladně rozmixujeme, podle chuti opepříme a osolíme, přilijeme mléko a necháme vařit ještě 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.