Arabský salát z vařené zeleniny

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
183 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
8 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelninu důkladně omyjeme. Tykev oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme. Brambory a řepu uvaříme, pak uvařené oloupeme a nakrájíme na nudličky. Květák a fazole uvaříme a nakrájíme na kousky. V salátové míse upravíme každou zeleninu samostatně, nemícháme je.
  • 2
    Vše přelijeme zálivkou, kterou si připravíme tak, že metlou sešleháme olej, oloupaný prolisovaný česnek a citronovou šťávu, podle chuti ji opepříme a osolíme. Podáváme teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.