Arménský fazolový salát

50 min.
Ruská federace

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
17 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
16 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem namočené fazole uvaříme v téže vodě doměkka a scedíme je.
  • 2
    Fazole promícháme s mletými ořechy, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem utřeným se solí, pepřem, octem a olejem. Necháme chvíli v chladu proležet.
  • 3
    Při podávání salát ozdobíme nasekanou petrželkou a kroužky cibule.
  • 4
    Podáváme jako samostatný pokrm nebo jako přílohu k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.