Artyčokové frikasé

70 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
20 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
248 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulky a brambory oloupeme, brambory omyjeme a necháme okapat.
  • 2
    Slaninu pokrájíme na větší kousky a osmahneme na pánvi. Přebytečný tuk slijeme.
  • 3
    Přidáme cibulky a osmahneme dozlatova.
  • 4
    Poté přidáme brambory, tymián, petržel a bobkový list.
  • 5
    Zakryté pokličkou dusíme 20 minut.
  • 6
    Do pánve vsypeme artyčoky, osolíme a opepříme a dusíme dalších 20 minut.
  • 7
    Hotové frikasé pokapeme citrónovou šťávou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.