Artyčoky s hráškem

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
766 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
46 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
19 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou jarní cibulku nakrájíme na kolečka a osmahneme na oleji. Přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, a když zesklovatí, přisypeme nasekanou celerovou nať, strouhanku a hrášek. Osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a zvolna dusíme.
  • 2
    Očištěné a omyté artyčoky z vrchní části vydlabeme lžičkou, naplníme je připravenou podušenou nádivkou a dusíme. Občas podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.