Australské pečené jehněčí

85 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
35 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
135 mg
Cukr
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu si předehřejeme na 180 °C nebo na stupeň 4.
  • 2
    Jehněčí kýtu na několika místech nařízneme a do řezu vložíme česnek rozkrojený na půlku a vetřeme oregano s tymiánem. Kýtu potřeme solí a pepřem.
  • 3
    Jehněčí dáme do trouby na mřížku, tak aby šťáva mohla během pečení odkapávat. Až bude téměř propečené (přibližně za 1 hodinu), zabalíme ho do alobalu, abychom zachytili nějakou šťávu a pečeme dalších 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.