Bačova skopová polévka
115 min.
Ingredience
- 1,5litryVoda pitná
- 750gramůSkopové maso přední
- 750gramůZelenina kořenová
- 120gramůCibule
- 10gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 5dekagramůKroupy malé
- 200gramůBrambory
- 3stroužkyČesnek
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
34 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
890 mg
Postup přípravy
- 1Ve velkém hrnci dáme vařit osolenou vodu a maso. Na másle osmahneme nakrájenou, očištěnou zeleninu a přidáme ji k masu. Zvlášť uvaříme oloupané, nakrájené brambory a propláchnuté kroupy.
- 2Polévku scedíme, okořeníme pepřem, paprikou, solí a třeným česnekem. Do polévky dáme brambory a kroupy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.