Bageta s pomazánkou z kuřecích jater

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
18 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra opláchneme studenou vodou, necháme okapat a pokrájíme je na plátky. Stranou si podrtíme bobkový list, smícháme s olejem a koňakem a směsí játra potřeme. Necháme 5 minut marinovat.
  • 2
    Mezitím si nakrájíme bagetu a bez tuku ji orestujeme na pánvi. Cibuli pokrájíme nadrobno a smícháme s nasekanými lístky šalvěje a rozmarýnu. Na rozpálenou pánev kápneme olej a cibuli s lístky orestujeme. Po zelenině dáme na pánev játra a opékáme je 2 minuty z každé strany. Po upečení lehce opepříme a osolíme.
  • 3
    Do mixéru pak nasypeme všechny orestované ingredience, přidáme máslo a rozmixujeme. Na závěr už jen stačí pomazánku namazat na opečenou bagetu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.